ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

 

Από το 2007, o Όμιλος Asklepios Kliniken GmbH, κορυφαίος Όμιλος Υγείας στην Ευρώπη (με 100 νοσοκομεία, 38.000 εργαζόμενους και περισσότερες από 20.000 νοσοκομειακές κλίνες), συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών. 

 


 

Συμφωνία Συνεργασίας με το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Massachusetts General Hospital (M.G.H) της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Harvard. 

 


 

Συνεργασία με το Fetal Medicine Foundation (FMF) του Λονδίνου, το πλέον πρωτοπόρο ίδρυμα έρευνας, εκπαίδευσης και κατάρτισης στην εμβρυϊκή ιατρική, το οποίο ίδρυσε και προεδρεύει ο καθηγητής ιατρικής εμβρύου Κύπρος Νικολαΐδης. 

 


 

Το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και το Ιατρικό Διαβαλκανικό έχουν οριστεί από το International Association of Surgeons Gastroenterologists and Oncologists (IASGO) ως κέντρα προχωρημένης μετεκπαίδευσης για την Ν.Α. Ευρώπη. 

 


 

Το Ιατρικό Διαβαλκανικό έχει οριστεί από το Βασιλικό Κολέγιο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων Αγγλίας, ως Διεθνές Εξεταστικό Κέντρο (το πρώτο στην Ελλάδα) για 

υποψηφίους από Ελλάδα, Κύπρο, Ανατολική Ευρώπη, Τουρκία και λοιπές χώρες, για την απόκτηση του διεθνούς κύρους μεταπτυχιακού τίτλου MRCOG.