ΓΑΙΑ

ΓΑΙΑ Μαιευτική- Γυναικολογική, μια κλινική με όραμα

Η υπερσύγχρονη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική ΓΑΙΑ ξεκίνησε τη λειτουργία της το Σεπτέμβριο του 2009 ανατρέποντας τα δεδομένα στο χώρο των Μαιευτικών Γυναικολογικών Κλινικών στην Ελλάδα.

Είναι η μοναδική Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική που λειτουργεί στο πλαίσιο της ασφάλειας ενός μεγάλου, σύγχρονου Γενικού Νοσοκομείο.

Η ΓΑΙΑ, δυναμικότητας 51 κλινών, είναι εξοπλισμένη με ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η Βιοϊατρική Τεχνολογία, με Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων, Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (τριών επιπέδων) 30 θερμοκοιτίδων6 χειρουργικές αίθουσες και 10 σύγχρονες κλίνες / αίθουσες ωδινών.

Διαθέτει όλες τις απαιτούμενες ειδικότητες ιατρών και μπορεί να αντιμετωπίσει, με υψηλές συνθήκες ασφάλειας, όλα τα περιστατικά σε 24ωρη βάση.

Η Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική ΓΑΙΑ είναι το ιδανικό περιβάλλον για να εμπιστευτεί μία γυναίκα τον εαυτό της ή τον ερχομό του παιδιού της, καθώς διαθέτει άριστα καταρτισμένο επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό, παρέχει υπηρεσίες υγείας υψηλών προδιαγραφών και συνδυάζει την εξελιγμένη επιστήμη και την πλέον σύγχρονη ιατρική τεχνολογία με την ασφάλεια που προσφέρει ένα σύγχρονο Γενικό Νοσοκομείο.

Για οποιοδήποτε γυναικολογικό πρόβλημα και αν απευθυνθεί, θα εξασφαλίσει μία αξιόπιστη ιατρική διάγνωση και άριστη περίθαλψη.

Κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης θα έχει την απαραίτητη προγεννητική φροντίδα και τη δυνατότητα άμεσης ιατρικής αντιμετώπισης όποιου θέματος προκύψει.

Τις ημέρες του τοκετού τόσο η μητέρα, όσο και το νεογέννητο μωρό της, θα έχουν την πλήρη υποστήριξη μιας έμπειρης επιστημονικής ομάδας, που μπορεί να καλύψει αποτελεσματικά τις ανάγκες της σε όλα τα επίπεδα.

Επισκεφτείτε τον δικτυακό τόπο της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής ΓΑΙΑ.